Begagnade båtar

Här hittar du de begagnade båtar vi har till försäljning just nu. Det är både inbyten och båtar som vi tagit in till förmedling. Även när det gäller begagnade båtar ser vi vår relation med dig som kund som långsiktigt, vilket betyder att vi inte säljer något som inte möter våra högt ställda krav på kvalitet och skick.

Vi kontrollerar alla båtar som vi säljer noggrant. Genom vår långa erfarenhet av branschen finns det inte några märkesspecifika svagheter som vi inte känner till och kontrollerar, oavsett från vilken tillverkare båten kommer.

När du köper båt från oss kan du alltid känna dig trygg i att vi håller vad vi lovar. Vi levererar alltid i tid och finns tillgängliga för dig såväl inför som efter ditt köp. Vi strävar efter största möjliga nöjdhet hos dig som kund.

Kontakta oss – Eller välkommen till Stockholms skärgård

Upplev skärgården med båt, besök oss vid Strömma kanal och titta på samt provkör de båtar vi har inne till försäljning. Är du intresserad av en av våra begagnade båtar? Kontakta då gärna oss för att få veta mer om respektive båt den verbala vägen. Du når oss via vårt kontaktformulär eller via telefon: +46 (0)8 – 440 25 85.

Annonser begagnade båtar: