Självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad marintekniker

Under det senaste året har PCM Marin expanderat kraftigt och därför söker vi nu förstärkning.

Kom och jobba i en vacker miljö tillsammans med oss här ute vid Strömma kanal på Värmdö! Vi är en fullserviceanläggning som är auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vinterförvaringar är en stor del av vår verksamhet samt försäljning av nya och begagnade båtar, såsom Anytec, Ockelbo, Linder, Nordkapp och Sting.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller tekniskt lagd och intresserad av motorer, båtar och tillbehör. Det är en fördel om du har erfarenhet från båtbranschen men det är inget krav.

Arbetet innefattar montering av motorer, installationer av tillbehör, allmän hantering av båtar, såsom upptagningar, sjösättningar samt andra förekommande arbeten på en marin anläggning.

Arbetet är varierande och utvecklande, ingen dag är den andra lik. Under högintensiva perioder är det bra om du är stresstålig och kan behålla ditt goda humör mot våra kunder och dina kollegor.
Tjänsten kan absolut utvecklas med tiden och med dig som person.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från verkstad eller tekniskt arbete
  • Du har kunskaper inom teknik, bil, båtar eller marin mekanik
  • Du har arbetslivserfarenhet
  • Du måste ha körkort
  • Goda kunskaper i svenska, engelska samt datakunskaper
  • Organiserad och med en känsla för logistik och planering

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, positiv, engagerad och lyhörd. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne.

Vi är sju anställda och här jobbar vi nära varandra och ”vi-tänket” är viktigt inom företaget. Vi ser positivt på nya tankar och idéer. Vi satsar gärna på utveckling och utbildning.

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.              
Ansökan skickas senast 22 maj till:
anna@pcm-marin.se

Frågor besvaras av:
Anna Rydell

08-4402585